Τριπλεξ καρδιας


Στις βαλβιδοπάθειες μπορούμε να εκτιμήσουμε με ακρίβεια τον βαθμό στένωσης ή ανεπάρκειας. Η παρουσία περικαρδιακού υγρού στην περικαρδίτιδα καθώς και η παρουσία εκβλαστήσεων στην ενδοκαρδίτιδα (καρδιακές παθήσεις που οφείλονται σε λοιμώδη παράγοντα ή σε άλλα αίτια) διαγνώσκονται αρχικά και παρακολουθείται η εξέλιξή τους στην πορεία με το triplex. Μετά το πέρας του διαθωρακικού υπερηχογραφήματος καρδιάς ο ασθενής μπορεί να επανέλθει στην καθημερινή του δραστηριότητα χωρίς περιορισμούς. Ένας είδος υπερηχοκαρδιογραφήματος βασίζεται στην τεχνολογία που ονομάζεται υπέρηχος Doppler. Όταν τα ηχητικά κύματα αναπηδούν από τα αιμοκύτταρα και πηγαίνουν προς την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία, αλλάζουν τόνο με χαρακτηριστικό τρόπο.

Τριπλεξ Καρδιάς

Το euroclinic.gr δεν εγγυάται ωστόσο και δεν ευθύνεται καρδιολογος αθηνα για την επίτευξη των ανωτέρω. Σε καμία περίπτωση, ακόμα και λόγω αμέλειας, δεν στοιχειοθετείται ευθύνη του euroclinic.gr για οποιαδήποτε ζημιά τυχόν επέλθει στον επισκέπτη / χρήστη της ιστοσελίδας εξ’ αφορμής της χρήσης αυτής. Οι πληροφορίες, εικόνες, γραφικά, βίντεο, ηχητικά μηνύματα e-mail και εν γένει τα στοιχεία που διατίθενται ή και διαβιβάζονται στους επισκέπτες / χρήστες μέσω του euroclinic.gr παρέχονται προς αυτούς, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς.

Εκτίμηση σε περίπτωση πιθανής ή βεβαιωμένης νόσου συνδετικού ιστού η οποία μπορεί να περιλαμβάνει στην παθολογία της και συμμετοχή της αορτής (π.χ. σύνδρομο Marfan). Αξιολόγηση του μεγέθους των τοιχωμάτων και της αναδιαμόρφωσης της αριστεράς κοιλίας, προς καθορισμό της σωστής φαρμακευτικής προσέγγισης του ασθενούς. Αξιολόγηση της λειτουργικότητος της αριστεράς κοιλίας προ της ενάρξεως αντιαρρυθμικής αγωγής. Κλινική υποψία δομικής καρδιακής νόσου σε καταγεγραμμένη παρουσία αρρυθμίας. Ασθενείς στους οποίους η υπερηχοκαρδιογραφική μελέτη θα καθορίσει και τις θεραπευτικές αποφάσεις (π.χ. έναρξη αντιπηκτικής αγωγής).

Άρθρα Σχετικά Μεπαθήσεις Της Καρδιάς

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ έχουν καθορίσει τα ανώτατα όρια των ιατρικών επισκέψεων ανά ειδικότητα, προς όφελος των ασθενών. Η πολιτική της εταιρείας ωστόσο προβλέπει τη λήψη μικρότερων αμοιβών σε ασθενέστερες κοινωνικά τάξεις. Κάθε αμοιβή εκδίδεται πάντοτε διάτρητη, θεωρημένη απόδειξη, την οποία ο ασθενής μπορεί να την υποβάλει στον ασφαλιστικό του φορέα ή στην εφορία. Στο καρδιολογικό μου ιατρείο, σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον, πρωταρχική επιδίωξη είναι η οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τον εξεταζόμενο, εξακριβώνοντας την καρδιαγγειακή του κατάσταση , χρησιμοποιώντας εξελιγμένο εξοπλισμό και σύγχρονη γνώση.

Υπερηχος Kαρδιας Triplex

Σε περίπτωση περιστατικού εκτός χάρτη της ΕΛΠΑ Αθηνών-Προαστίων θα υπάρχει προσαύξηση, την οποία μπορείτε να πληροφορείστε από το συντονιστικό κέντρο των SOS ΙΑΤΡΩΝ. Με την ιστοσελίδα ανοίγουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας μέσω του οποίου μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες του ιατρείου και για πολλά ενδιαφέροντα θέματα καρδιολογικά και μη. 'Η αλλιώς 24ωρη καταγραφή ηλεκτροκαρδιογραφήματος αποτελεί μια διαγνωστική μέθοδο όπου στον ασθενή τοποθετείται μια μικρή συσκευή σε μέγεθος κινητού τηλεφώνου η οποία έχει τη δυνατότητα για συνεχή καταγραφή ηλεκτροκαρδιογαφήματος. Είναι φιλικό και άνετο προς τον ασθενή, ενώ διαθέτει μοντέρνο εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους eight Πλατεία Παλαιού Δεσποτικού. Παράλληλα σε ειδικά διαβαθμισμένη περιοχή δημοσιοποιείται υλικό από το επιστημονικό και ερευνητικό έργο στον τομέα της καρδιολογίας. Σε αντίθεση με τη φυσιολογική λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, η καρδιά δεν μπορεί να λάβει αρκετό οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες από το αίμα που προωθεί και πρέπει να τροφοδοτηθεί η ίδια με αίμα όπως οποιοδήποτε άλλο όργανο στο σώμα.

Ο γιατρός έχει ιδιαίτερη εμπειρία και είναι εκπαιδευτής στο stress echo, το οποίο πραγματοποιεί τόσο φαρμακευτικά (δοβουταμίνη), όσο και με απλή άσκηση σε ύπτιο ποδήλατο. Είναι ειδικός σε θέματα βαλβιδοπαθειών και μυοκαρδιοπαθειών, μετά από μακρά εμπειρία ως μόνιμος Επιμελητής του NHS του Ηνωμένου Βασιλείου. Στο ιδιωτικό του ιατρείο αντιμετωπίζει παθήσεις πάνω σε όλο το φάσμα της καρδιολογίας και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις ανάγκες των ασθενών του. Ο Αγραφιώτης Ευστάθιος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων πάνω από 30 χρόνια. Έχει πραγματοποιήσει τις σπουδές του και το διδακτορικό του στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απέκτησε την ειδικότητά του στην Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος "Σωτηρία". Εξειδικεύεται στην υπερηχοκαρδιολογία και στην κλινική καρδιολογία, αλλά στην πορεία της επιμόρφωσής του έχει αποκτήσει γνώσεις και σε άλλους τομείς της ιατρικής.

Με τη βοήθεια των υπερήχων ο ιατρός μπορεί να δει το μέγεθος και το σχήμα της καρδιάς και να εκτιμήσει τη λειτουργία των κοιλοτήτων και των βαλβίδων της. Το διαθωρακικό έγχρωμο υπερηχοκαρδιογράφημα πραγματοποιείται από καρδιολόγο είτε στο ιατρείο είτε στο νοσοκομείο. Η εξέταση μπορεί να διαρκέσει από μισή μέχρι και μία ώρα κατά περίπτωση. Αυτό αφορά βαλβίδες, μεγάλα αγγεία όπως η αορτή και η πνευμονική αρτηρία, αλλά και ανώμαλες επικοινωνίες.

Μέχρι το Νοέμβριο του 2021 κατείχε τη θέση του Επιστημονικού Υπευθύνου της Καρδιοχειρουργικής Μονάδας του Νοσοκομείου “Μητέρα”. Έχει συμμετοχή σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης πραγματοποιεί διαλέξεις και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά. Είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Ο Τζανογιώργης Ιωάννης είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Πετράλωνα.

Στο Metropolitan General λειτουργεί Τμήμα Διεθνών Ασθενών (I.P.D.) με σκοπό τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και... Η ΜΗΤΕΡΑ Ιδιωτική Γενική, Μαιευτική-Γυναικολογική & Παιδιατρική Κλινική Α.E., μέλος του HHG ζητά Ιατρικό & Παραϊατρικό & Διοικητικό Προσωπικό. Εγγραφείτε στο Newsletter μας «Our Heartbeat» για να λαμβάνετε τα νέα και τις παροχές μας. Μικρότερος ο καρδιαγγειακός κίνδυνος για όσους κοιμούνται μεταξύ 10 και 11 το βράδυ Όσοι πέφτουν στο κρεβάτι για ύπνο νωρίς, συγκεκριμένα μεταξύ 10 και eleven το βράδυ, έχουν ...

Στο ιδιωτικό του ιατρείο αναλαμβάνει πληθώρα περιστατικών, συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική του γνώση με την πολυετή εμπειρία του και τον επαγγελματισμό. Ο Τριανταφύλλης Δημήτριος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Κυψέλη. Στο καρδιολογικό ιατρείο-εργαστήριο παρέχει την δυνατότητα πλήρους και εξειδικευμένου καρδιολογικού ελέγχου που αφορά όλο το φάσμα των καρδιαγγειακών παθήσεων. Ο Παληός Ιωάννης είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Τμήματος Μαγνητικής Τομογραφίας Καρδιάς στο Νοσοκομείο Metropolitan.

Comments

Popular posts from this blog

A Country Of Opportunity

{Ruthless|Questionable} %token% {Strategies|Methods|Techniques} {Exploited|Used|Abused}